Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Voorafgaand aan het jaarlijkse clubkampioenschap van Tafeltennisvereniging Griffioen in het sportcentrum Nije Steense in Wolvega werd Henk Raggers maandagvond benoemd tot erelid van de vereniging en ontving uit handen van de voorzitter een presentje en een bos bloemen van de gemeente.

Henk Raggers (74) uit Oldeholtpade is medeoprichter van de vereniging in 1967, toen met de naam Tafeltennisvereniging Wolvega. Hij is vele jaren voorzitter geweest en heeft onlangs het bestuur verlaten om plaats te maken voor een nieuwe bestuurder. De nieuwe voorzitter is Senno Koops. Er is vanaf deze avond een nieuwe wisselbeker te winnen op het clubkampioenschap, namelijk De Raggers Bokaal. De oude bokaal waarin zijn naam ook staat mocht hij mee naar huis nemen. In het verleden werden door de Tafeltennisvereniging grote toernooien georganiseerd.

De winnaar van de nieuwe bokaal is Mark Keijzer.

Foto: Henk Raggers (vooraan links) werd in bijzijn van de clubleden en partner in het zonnetje gezet. Foto: Lenus van der Broek

Meer nieuws

  • Het was in de tachtiger jaren dat Ria Lantinga benaderd werd door de toenmalige plaatselijke coördinator van het Longfonds, Ria Maatman, om voor het Longfonds wat toen nog Astmafonds heette te gaan collecteren.

  • ‘Riekdom maekt de soep niet lekkerder’, de ni’je verhaelebundel van Freddie de Vries (1959) uut Hooltpae, wodde zaoterdagaovend 13 april prissenteerd in kefé De Rustende Jaeger in Hooltpae. De aachterzael van et kefé zat mooi vol met dik 60 man dat geneut van de verhaelen van Freddie en de lieties van De Klabienders. De kefébaozin […]

  • Meld je aan voor de gratis webinar over warmtepompen Een goede ventilatie is essentieel, vooral in goed geïsoleerde woningen waar warmte wordt vastgehouden. Maar hoe zorg je ervoor dat je huis in de zomer toch aangenaam koel blijft? Deze vraag staat centraal tijdens het webinar over Ventileren en Koelen op 16 mei (19.30 uur). Dit […]