Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Meld je aan voor de gratis webinar over warmtepompen

Een goede ventilatie is essentieel, vooral in goed geïsoleerde woningen waar warmte wordt
vastgehouden. Maar hoe zorg je ervoor dat je huis in de zomer toch aangenaam koel blijft? Deze
vraag staat centraal tijdens het webinar over Ventileren en Koelen op 16 mei (19.30 uur).
Dit is de laatste webinar van de reeks energiezuinig en duurzaam wonen. Tijdens het webinar kun
je ook weer vragen stellen aan een energieadviseur.

Meld je aan op: www.sa24.nl/webinar

Meer nieuws

  • ‘Riekdom maekt de soep niet lekkerder’, de ni’je verhaelebundel van Freddie de Vries (1959) uut Hooltpae, wodde zaoterdagaovend 13 april prissenteerd in kefé De Rustende Jaeger in Hooltpae. De aachterzael van et kefé zat mooi vol met dik 60 man dat geneut van de verhaelen van Freddie en de lieties van De Klabienders. De kefébaozin […]

  • Meld je aan voor de gratis webinar over warmtepompen Vorige webinar gemist? Meld je aan voor de nieuwe webinar over energiezuinig en comfortabel wonen op 18 april om 19:30 uur. Let op! Dit is de laatste webinar over dit onderwerp. Een deskundige energieadviseur deelt tijdens dit webinar alles over energiebesparende maatregelen voor jouw huis. Ook […]

  • Meld je aan voor de gratis webinar over warmtepompen Wil je besparen op je energierekening zonder in te leveren op comfort? Of overweeg je de overstap naar een warmtepomp? Doe dan mee aan deze kosteloze webinar Energiezuinig & Comfortabel Wonen op maandag 4 april om 19:30 uur. Een deskundige energieadviseur deelt tijdens dit webinar waardevolle […]