Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Meld je aan voor de gratis webinar over warmtepompen

Wil je besparen op je energierekening zonder in te leveren op comfort? Of overweeg je de overstap
naar een warmtepomp? Doe dan mee aan deze kosteloze webinar Energiezuinig & Comfortabel
Wonen op maandag 4 april om 19:30 uur.

Een deskundige energieadviseur deelt tijdens dit webinar waardevolle inzichten over
energiebesparende maatregelen voor jouw huis. Ontdek hoe deze maatregelen bijdragen aan een
aangename leefomgeving en wanneer de installatie van een warmtepomp een verstandige keuze
is. Ook wordt er uitgebreid ingegaan op de financiële aspecten en beschikbare subsidies. Tijdens
het webinar kun je al jouw vragen stellen en je opgeven voor een vervolgbijeenkomst op locatie in
Gorredijk op 25 april.

Meld je aan op: www.sa24.nl/webinar

Meer nieuws

  • Meld je aan voor de gratis webinar over warmtepompen Vorige webinar gemist? Meld je aan voor de nieuwe webinar over energiezuinig en comfortabel wonen op 18 april om 19:30 uur. Let op! Dit is de laatste webinar over dit onderwerp. Een deskundige energieadviseur deelt tijdens dit webinar alles over energiebesparende maatregelen voor jouw huis. Ook […]

  • Meld je aan voor de gratis webinar over warmtepompen Denk je na over het verwarmen van je woning met een warmtepomp? Wil je weten of je woning geschikt is en waar je op moet letten bij de aanschaf? Meld je dan aan voor de gratis webinar op 21 maart (19.30 uur). Tijdens het webinar vertelt […]

  • Meld je aan voor de gratis webinar energiezuinig & comfortabel wonen Wil je je energierekening verlagen? Maar niet in de kou zitten? Of wil je je huis klaar maken voor een warmtepomp? Doe dan mee aan het gratis webinar Energiezuinig & comfortabel wonen op maandag 29 februari (19.30 uur). Tijdens het webinar vertelt een energieadviseur […]