Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Meld je aan voor de gratis webinar over warmtepompen

Denk je na over het verwarmen van je woning met een warmtepomp? Wil je weten of je woning
geschikt is en waar je op moet letten bij de aanschaf? Meld je dan aan voor de gratis webinar op 21
maart (19.30 uur).

Tijdens het webinar vertelt een energieadviseur:
– Hoe een warmtepomp werkt;
– Welke verschillende typen er zijn;
– Wanneer een woning geschikt is voor het plaatsen van een warmtepomp;
– Wat een warmtepomp kost en welke subsidies er zijn.

Meld je aan op: www.sa24.nl/webinar

Meer nieuws

  • Voorafgaand aan het jaarlijkse clubkampioenschap van Tafeltennisvereniging Griffioen in het sportcentrum Nije Steense in Wolvega werd Henk Raggers maandagvond benoemd tot erelid van de vereniging en ontving uit handen van de voorzitter een presentje en een bos bloemen van de gemeente.

  • Het was in de tachtiger jaren dat Ria Lantinga benaderd werd door de toenmalige plaatselijke coördinator van het Longfonds, Ria Maatman, om voor het Longfonds wat toen nog Astmafonds heette te gaan collecteren.

  • ‘Riekdom maekt de soep niet lekkerder’, de ni’je verhaelebundel van Freddie de Vries (1959) uut Hooltpae, wodde zaoterdagaovend 13 april prissenteerd in kefé De Rustende Jaeger in Hooltpae. De aachterzael van et kefé zat mooi vol met dik 60 man dat geneut van de verhaelen van Freddie en de lieties van De Klabienders. De kefébaozin […]