Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Meld je aan voor de gratis webinar energiezuinig & comfortabel wonen

Wil je je energierekening verlagen? Maar niet in de kou zitten? Of wil je je huis klaar maken voor
een warmtepomp? Doe dan mee aan het gratis webinar Energiezuinig & comfortabel wonen op
maandag 29 februari (19.30 uur).

Tijdens het webinar vertelt een energieadviseur welke maatregelen je kunt nemen in huis en wat
daarbij komt kijken. Hij of zij legt uit waardoor energiebesparende maatregelen je huis
comfortabeler maken. Ook vertelt de adviseur wanneer een warmtepomp een goede keuze is. De
adviseur besteedt aandacht aan kosten en subsidies. Tijdens het webinar kun je vragen stellen en
kun je je opgeven voor een vervolgbijeenkomst op locatie in Gorredijk op 7 maart.

Meld je aan op: www.sa24.nl/webinar

Meer nieuws

  • Meld je aan voor de gratis webinar over warmtepompen Vorige webinar gemist? Meld je aan voor de nieuwe webinar over energiezuinig en comfortabel wonen op 18 april om 19:30 uur. Let op! Dit is de laatste webinar over dit onderwerp. Een deskundige energieadviseur deelt tijdens dit webinar alles over energiebesparende maatregelen voor jouw huis. Ook […]

  • Meld je aan voor de gratis webinar over warmtepompen Wil je besparen op je energierekening zonder in te leveren op comfort? Of overweeg je de overstap naar een warmtepomp? Doe dan mee aan deze kosteloze webinar Energiezuinig & Comfortabel Wonen op maandag 4 april om 19:30 uur. Een deskundige energieadviseur deelt tijdens dit webinar waardevolle […]

  • Meld je aan voor de gratis webinar over warmtepompen Denk je na over het verwarmen van je woning met een warmtepomp? Wil je weten of je woning geschikt is en waar je op moet letten bij de aanschaf? Meld je dan aan voor de gratis webinar op 21 maart (19.30 uur). Tijdens het webinar vertelt […]