Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

OLDEHOLTPADE De kantine van Korfbalvereniging SCO heeft een upgrade gekregen met de ingebruikname van een gloednieuw tv-scherm, dankzij de sponsoring van Expert Wolvega. Het scherm zal niet alleen dienen voor het delen van clubinformatie, maar biedt ook de mogelijkheid voor presentaties, waardoor een verrijkende ervaring voor de leden ontstaat.

De officiële ondertekening van de sponsorovereenkomst vond afgelopen maandag plaats. Niels Gruter, eigenaar van Expert Wolvega, en Arne Strampel, vertegenwoordiger van SCO plaatsten beiden hun handtekening onder het contract dat de samenwerking voor de komende vijf jaar bevestigt.

Arne Strampel benadrukt het belang van deze nieuwe aanwinst: “Dit tv-scherm verrijkt niet alleen onze kantine, maar opent ook nieuwe mogelijkheden voor interactie en communicatie binnen onze vereniging. We zijn Expert Wolvega dankbaar voor hun steun, die bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van onze club.”

Niels Gruter, eigenaar van Expert Wolvega, deelt zijn enthousiasme over de samenwerking: “We zijn verheugd om Korfbalvereniging SCO te ondersteunen en een bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap. Bij Expert Wolvega geloven we in het belang van samenwerking en het versterken van banden binnen de regio. We kijken uit naar een succesvolle en vruchtbare samenwerking in de komende jaren.”

Met het nieuwe tv-scherm en de sponsorovereenkomst is SCO klaar om haar leden en bezoekers een verbeterde ervaring te bieden, zowel op sportief als sociaal vlak.

Foto: Arne Strampel (links) en Niels Gruter. FOTO Lenus van der Broek

Meer nieuws

  • Meld je aan voor de gratis webinar energiezuinig & comfortabel wonen Wil je je energierekening verlagen? Maar niet in de kou zitten? Of wil je je huis klaar maken voor een warmtepomp? Doe dan mee aan het gratis webinar Energiezuinig & comfortabel wonen op maandag 29 februari (19.30 uur). Tijdens het webinar vertelt een energieadviseur […]

  • Na veel oefenpartijen, schaaklessen en vooral veel schaakplezier stond zaterdag 3 februari het Remco Heite Schoolschaaktoernooi op het programma.  Na een spannende laatste ronde werd OBS De Striepe uit Oldeholtpade winnaar. Dit jaar werd het toernooi gehouden op het Linde College in Wolvega. Met 36 teams van 18 scholen uit Oost- en Weststellingwerf was het […]

  • Beste (dorps)bewoners, Graag willen wij ons even voorstellen; Wij zijn een groepje gedreven vrijwilligers die zich bezighouden met de bescherming van o.a. de steenuil in Friesland. Sinds november 2023 is de Steenuilenwerkgroep Friesland nieuwe energie ingeblazen door ons. Onder de paraplu van stichting Steenuilenwerkgroep Drenthe en als lid van de broedzorgcommissie van de BFVW gaan […]