Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Op vrijdagmorgen kwam De Speelgoedbank Heerenveen en omgeving een cheque in ontvangst nemen op obs de Striepe uit Oldeholtpade. Tijdens Sint-Maarten loop hebben de kinderen niet alleen snoep verzameld maar ook hadden zij een collectebus en QR-code bij zich.

Hiermee hebben de leerlingen van groep 7 en 8 een bedrag 450 euro binnengehaald. De cheque werd door de leerlingen Dante en Lian uitgereikt aan Anna Petra van der Wal, oprichter en voorzitter van de Stichting Speelgoedbank Heerenveen. Zij gaf in de klas tekst en uitleg over de werkzaamheden. Op het eind van het jaar worden honderden cadeautjes ingepakt. De leerlingen bepalen zelf naar welke goede doel het bedrag gaat. Eventueel kunnen ook gezinnen uit Weststellingwerf gebruik maken van de Speelgoedbank Heerenveen.

(Lenus van der Broek)

Meer nieuws

  • Meld je aan voor de gratis webinar energiezuinig & comfortabel wonen Wil je je energierekening verlagen? Maar niet in de kou zitten? Of wil je je huis klaar maken voor een warmtepomp? Doe dan mee aan het gratis webinar Energiezuinig & comfortabel wonen op maandag 29 februari (19.30 uur). Tijdens het webinar vertelt een energieadviseur […]

  • Na veel oefenpartijen, schaaklessen en vooral veel schaakplezier stond zaterdag 3 februari het Remco Heite Schoolschaaktoernooi op het programma.  Na een spannende laatste ronde werd OBS De Striepe uit Oldeholtpade winnaar. Dit jaar werd het toernooi gehouden op het Linde College in Wolvega. Met 36 teams van 18 scholen uit Oost- en Weststellingwerf was het […]

  • Beste (dorps)bewoners, Graag willen wij ons even voorstellen; Wij zijn een groepje gedreven vrijwilligers die zich bezighouden met de bescherming van o.a. de steenuil in Friesland. Sinds november 2023 is de Steenuilenwerkgroep Friesland nieuwe energie ingeblazen door ons. Onder de paraplu van stichting Steenuilenwerkgroep Drenthe en als lid van de broedzorgcommissie van de BFVW gaan […]