Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Kom nu in actie tegen de hoge energierekening en ga besparen!

Wij (het team van de werkgroep Energietransitie en Duurzaamheid Oldeholtpade) helpen je graag met tips voor het verbeteren van je huis. Kom naar de voorlichtingsavond Energiebesparen op donderdag 6 oktober om 20:00 uur in de Rustende Jager.

Wat gaan we doen?
• We vertellen je welke eenvoudige maatregelen jij kan nemen om geld te besparen.
• We inventariseren de behoefte voor gezamenlijke inkoop van bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen, etc
• Je kunt je op deze avond aanmelden voor een scan met een warmtebeeldcamera. Dit gaan we in het najaar en in de winter organiseren. Je kunt met deze camera zien of je huis voldoende geïsoleerd is.
Breng je energiekosten omlaag en kom langs op donderdag 6 oktober

Meer nieuws

  • Voorafgaand aan het jaarlijkse clubkampioenschap van Tafeltennisvereniging Griffioen in het sportcentrum Nije Steense in Wolvega werd Henk Raggers maandagvond benoemd tot erelid van de vereniging en ontving uit handen van de voorzitter een presentje en een bos bloemen van de gemeente.

  • Het was in de tachtiger jaren dat Ria Lantinga benaderd werd door de toenmalige plaatselijke coördinator van het Longfonds, Ria Maatman, om voor het Longfonds wat toen nog Astmafonds heette te gaan collecteren.

  • ‘Riekdom maekt de soep niet lekkerder’, de ni’je verhaelebundel van Freddie de Vries (1959) uut Hooltpae, wodde zaoterdagaovend 13 april prissenteerd in kefé De Rustende Jaeger in Hooltpae. De aachterzael van et kefé zat mooi vol met dik 60 man dat geneut van de verhaelen van Freddie en de lieties van De Klabienders. De kefébaozin […]