Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Kom nu in actie tegen de hoge energierekening en ga besparen!

Wij (het team van de werkgroep Energietransitie en Duurzaamheid Oldeholtpade) helpen je graag met tips voor het verbeteren van je huis. Kom naar de voorlichtingsavond Energiebesparen op donderdag 6 oktober om 20:00 uur in de Rustende Jager.

Wat gaan we doen?
• We vertellen je welke eenvoudige maatregelen jij kan nemen om geld te besparen.
• We inventariseren de behoefte voor gezamenlijke inkoop van bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen, etc
• Je kunt je op deze avond aanmelden voor een scan met een warmtebeeldcamera. Dit gaan we in het najaar en in de winter organiseren. Je kunt met deze camera zien of je huis voldoende geïsoleerd is.
Breng je energiekosten omlaag en kom langs op donderdag 6 oktober

Meer nieuws

  • Meld je aan voor de gratis webinar energiezuinig & comfortabel wonen Wil je je energierekening verlagen? Maar niet in de kou zitten? Of wil je je huis klaar maken voor een warmtepomp? Doe dan mee aan het gratis webinar Energiezuinig & comfortabel wonen op maandag 29 februari (19.30 uur). Tijdens het webinar vertelt een energieadviseur […]

  • Na veel oefenpartijen, schaaklessen en vooral veel schaakplezier stond zaterdag 3 februari het Remco Heite Schoolschaaktoernooi op het programma.  Na een spannende laatste ronde werd OBS De Striepe uit Oldeholtpade winnaar. Dit jaar werd het toernooi gehouden op het Linde College in Wolvega. Met 36 teams van 18 scholen uit Oost- en Weststellingwerf was het […]

  • Beste (dorps)bewoners, Graag willen wij ons even voorstellen; Wij zijn een groepje gedreven vrijwilligers die zich bezighouden met de bescherming van o.a. de steenuil in Friesland. Sinds november 2023 is de Steenuilenwerkgroep Friesland nieuwe energie ingeblazen door ons. Onder de paraplu van stichting Steenuilenwerkgroep Drenthe en als lid van de broedzorgcommissie van de BFVW gaan […]