Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Oldeholtpade – Op dinsdag 24 augustus werd er weer gestart met de repetities door het Popkoor VocaLinde in Oldeholtpade. Voor het 32e seizoen o.l.v. dirigente Hinke Jelsma wat natuurlijk wel een bijzonderheid genoemd mag worden. Tegenwoordig wordt er gezongen in de grote zaal van de Rustende Jager waar voldoende afstand t.o.v. elkaar in acht kan worden genomen.

Popkoor

Met het huidige repertoire kan worden gezegd dat het koor onder de noemer van “popkoor” kan worden geplaats. Lekker zingen met herkenbare liedjes die soms in een eigen arrangement van Hinke worden uitgevoerd. De leden van VocaLinde komen dan ook niet alleen uit Oldeholtpade maar uit een ruime omtrek daarvan.  In de hoop dat de coronamaatregelen de komende maanden verder worden ingetrokken wil het koor dit seizoen ook weer werken aan een eigen verzorgd kerstconcert. Voorlopig is daarvoor vrijdag 17 december al gereserveerd in de naastgelegen kerk van Oldeholtpade.

Nieuwe leden welkom

Met de ruim anderhalf jaar waarin er niet gezongen kon worden zijn er ook een aantal leden afgehaakt. Daardoor is het weer een uitdaging om te proberen met gewenste nieuwe aanwas dit nieuwe seizoen in te gaan. Daarom kan iedereen die kennis wil maken geheel vrijblijvend binnenstappen op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur via de ingang van het Kerkelijk Centrum Ter Holten in Oldeholtpade om een aantal weken zonder verplichting meezingen. Zoals bij zoveel koren zijn juist mannenstemmen van harte welkom maar ook is er ruimte voor alle andere stemgroepen. We repeteren de liedjes gezamenlijk in zodat je je al snel thuis zult voelen in het koor.

Meer nieuws

  • Meld je aan voor de gratis webinar energiezuinig & comfortabel wonen Wil je je energierekening verlagen? Maar niet in de kou zitten? Of wil je je huis klaar maken voor een warmtepomp? Doe dan mee aan het gratis webinar Energiezuinig & comfortabel wonen op maandag 29 februari (19.30 uur). Tijdens het webinar vertelt een energieadviseur […]

  • Na veel oefenpartijen, schaaklessen en vooral veel schaakplezier stond zaterdag 3 februari het Remco Heite Schoolschaaktoernooi op het programma.  Na een spannende laatste ronde werd OBS De Striepe uit Oldeholtpade winnaar. Dit jaar werd het toernooi gehouden op het Linde College in Wolvega. Met 36 teams van 18 scholen uit Oost- en Weststellingwerf was het […]

  • Beste (dorps)bewoners, Graag willen wij ons even voorstellen; Wij zijn een groepje gedreven vrijwilligers die zich bezighouden met de bescherming van o.a. de steenuil in Friesland. Sinds november 2023 is de Steenuilenwerkgroep Friesland nieuwe energie ingeblazen door ons. Onder de paraplu van stichting Steenuilenwerkgroep Drenthe en als lid van de broedzorgcommissie van de BFVW gaan […]