Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Wessel de Vries, oud-bestuurslid van de Brassband Euphonia organiseert huisconcerten met zijn band, Them Dirty Dimes.

De leden van de band hebben vorig jaar een album kunnen opnemen met steun van ruim 100 crowdfunders. Een mooie invulling van de corona-tijd. Deze funders kregen bij hun aankoop tickets voor een releaseshow maar deze is door de coronacrisis al drie keer uitgesteld. Toen bedachten zij een huis-aan-huis album tour.

De band geeft bij elke crowdfunder een mini concertje voor de voordeur. Zo bellen ze bij 103 adressen van Marum tot Madrid aan, spelen vier akoestische liedjes en vertrekken weer naar de volgende en dit alles corona-proof. De zaterdagmiddag was voor Wessel de Vries speciaal, want de band speelde bij het ouderlijk huis in Oldeholtpade. Ook werd gespeeld in Wolvega en De Hoeve. De band bestaat uit: Gijs de Groot (zang/gitaar), Johan Stolk (gitaar/banjo/zang), Joas Zuur (trompet/zang), Anne de Vries (contrabas) en Wessel de Vries (drums/percussie). Wessel de Vries is nu slagwerker en voorzitter van Solibrass in Leeuwarden.

Meer nieuws

  • Meld je aan voor de gratis webinar energiezuinig & comfortabel wonen Wil je je energierekening verlagen? Maar niet in de kou zitten? Of wil je je huis klaar maken voor een warmtepomp? Doe dan mee aan het gratis webinar Energiezuinig & comfortabel wonen op maandag 29 februari (19.30 uur). Tijdens het webinar vertelt een energieadviseur […]

  • Na veel oefenpartijen, schaaklessen en vooral veel schaakplezier stond zaterdag 3 februari het Remco Heite Schoolschaaktoernooi op het programma.  Na een spannende laatste ronde werd OBS De Striepe uit Oldeholtpade winnaar. Dit jaar werd het toernooi gehouden op het Linde College in Wolvega. Met 36 teams van 18 scholen uit Oost- en Weststellingwerf was het […]

  • Beste (dorps)bewoners, Graag willen wij ons even voorstellen; Wij zijn een groepje gedreven vrijwilligers die zich bezighouden met de bescherming van o.a. de steenuil in Friesland. Sinds november 2023 is de Steenuilenwerkgroep Friesland nieuwe energie ingeblazen door ons. Onder de paraplu van stichting Steenuilenwerkgroep Drenthe en als lid van de broedzorgcommissie van de BFVW gaan […]