Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Oldeholtwolde – In een stoet met trekkers en landbouwwerktuigen nam Pieter Oenema (66) uit Oldeholtpade zaterdag afscheid bij Loonbedrijf Huismans in Oldeholtwolde. Hij is per 20 mei officieel met pensioen gegaan.

Op zijn elfde was hij al te vinden bij de boer en na zijn diensttijd is hij aan de slag gegaan als loonwerker wat hij 44 jaar heeft gedaan. Eerst bij Sake Venema in Oldetrijne en toen die ermee ophield heeft Freddy Huismans van Loonbedrijf Huismans het werk en personeel overgenomen. Vijf jaar geleden is het bedrijf overgenomen door Robert en Elina Kloosterman en heeft Pieter Oenema zijn laatste werkjaren voor de familie Kloosterman gewerkt. In bijzijn van de medewerkers ontving hij de gepensioneerde een presentje en zijn vrouw Rita een boeket bloemen.

(Foto: Lenus van der Broek)

Meer nieuws

  • Voorafgaand aan het jaarlijkse clubkampioenschap van Tafeltennisvereniging Griffioen in het sportcentrum Nije Steense in Wolvega werd Henk Raggers maandagvond benoemd tot erelid van de vereniging en ontving uit handen van de voorzitter een presentje en een bos bloemen van de gemeente.

  • Het was in de tachtiger jaren dat Ria Lantinga benaderd werd door de toenmalige plaatselijke coördinator van het Longfonds, Ria Maatman, om voor het Longfonds wat toen nog Astmafonds heette te gaan collecteren.

  • ‘Riekdom maekt de soep niet lekkerder’, de ni’je verhaelebundel van Freddie de Vries (1959) uut Hooltpae, wodde zaoterdagaovend 13 april prissenteerd in kefé De Rustende Jaeger in Hooltpae. De aachterzael van et kefé zat mooi vol met dik 60 man dat geneut van de verhaelen van Freddie en de lieties van De Klabienders. De kefébaozin […]