Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Oldeholtwolde – In een stoet met trekkers en landbouwwerktuigen nam Pieter Oenema (66) uit Oldeholtpade zaterdag afscheid bij Loonbedrijf Huismans in Oldeholtwolde. Hij is per 20 mei officieel met pensioen gegaan.

Op zijn elfde was hij al te vinden bij de boer en na zijn diensttijd is hij aan de slag gegaan als loonwerker wat hij 44 jaar heeft gedaan. Eerst bij Sake Venema in Oldetrijne en toen die ermee ophield heeft Freddy Huismans van Loonbedrijf Huismans het werk en personeel overgenomen. Vijf jaar geleden is het bedrijf overgenomen door Robert en Elina Kloosterman en heeft Pieter Oenema zijn laatste werkjaren voor de familie Kloosterman gewerkt. In bijzijn van de medewerkers ontving hij de gepensioneerde een presentje en zijn vrouw Rita een boeket bloemen.

(Foto: Lenus van der Broek)

Meer nieuws

  • Meld je aan voor de gratis webinar energiezuinig & comfortabel wonen Wil je je energierekening verlagen? Maar niet in de kou zitten? Of wil je je huis klaar maken voor een warmtepomp? Doe dan mee aan het gratis webinar Energiezuinig & comfortabel wonen op maandag 29 februari (19.30 uur). Tijdens het webinar vertelt een energieadviseur […]

  • Na veel oefenpartijen, schaaklessen en vooral veel schaakplezier stond zaterdag 3 februari het Remco Heite Schoolschaaktoernooi op het programma.  Na een spannende laatste ronde werd OBS De Striepe uit Oldeholtpade winnaar. Dit jaar werd het toernooi gehouden op het Linde College in Wolvega. Met 36 teams van 18 scholen uit Oost- en Weststellingwerf was het […]

  • Beste (dorps)bewoners, Graag willen wij ons even voorstellen; Wij zijn een groepje gedreven vrijwilligers die zich bezighouden met de bescherming van o.a. de steenuil in Friesland. Sinds november 2023 is de Steenuilenwerkgroep Friesland nieuwe energie ingeblazen door ons. Onder de paraplu van stichting Steenuilenwerkgroep Drenthe en als lid van de broedzorgcommissie van de BFVW gaan […]