Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Oldeholtpade – Op aandringen van de kanoverhuurder bij de Kontermansbrug in Oldeholtpade is deze week de Linde vanaf de Kontermansbrug tot De Blessebrug opgeschoond waardoor er een bredere kanoroute is.

De laatste tijd waren er klachten over de moeilijk bevaarbare route voor kano’s. Het opschonen is gebeurd in overleg met het Wetterskip Fryslân en de gemeente.

(Foto: Lenus van der Broek)

Meer nieuws

  • Voorafgaand aan het jaarlijkse clubkampioenschap van Tafeltennisvereniging Griffioen in het sportcentrum Nije Steense in Wolvega werd Henk Raggers maandagvond benoemd tot erelid van de vereniging en ontving uit handen van de voorzitter een presentje en een bos bloemen van de gemeente.

  • Het was in de tachtiger jaren dat Ria Lantinga benaderd werd door de toenmalige plaatselijke coördinator van het Longfonds, Ria Maatman, om voor het Longfonds wat toen nog Astmafonds heette te gaan collecteren.

  • ‘Riekdom maekt de soep niet lekkerder’, de ni’je verhaelebundel van Freddie de Vries (1959) uut Hooltpae, wodde zaoterdagaovend 13 april prissenteerd in kefé De Rustende Jaeger in Hooltpae. De aachterzael van et kefé zat mooi vol met dik 60 man dat geneut van de verhaelen van Freddie en de lieties van De Klabienders. De kefébaozin […]