Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Oldeholtpade – De grote Avondwandelvierdaagse in Wolvega gaat dit jaar vanwege de coronacrisis niet door. In Oldeholtpade is een alternatief bedacht.

Twaalf kinderen van groep 6 van de openbare basisschool De Striepe in Oldeholtpade  gaan onder leiding van enkele ouders vier avonden lopen. Dit is geen actie van de school, maar een initiatief van één van de kinderen. Ze lopen gemiddeld 5 km per avond. Op dinsdagavond was de start vanaf voormalig café Wever. Dit alles binnen de RIVM regels.

(Foto: Lenus van der Broek)

Meer nieuws

  • Meld je aan voor de gratis webinar energiezuinig & comfortabel wonen Wil je je energierekening verlagen? Maar niet in de kou zitten? Of wil je je huis klaar maken voor een warmtepomp? Doe dan mee aan het gratis webinar Energiezuinig & comfortabel wonen op maandag 29 februari (19.30 uur). Tijdens het webinar vertelt een energieadviseur […]

  • Na veel oefenpartijen, schaaklessen en vooral veel schaakplezier stond zaterdag 3 februari het Remco Heite Schoolschaaktoernooi op het programma.  Na een spannende laatste ronde werd OBS De Striepe uit Oldeholtpade winnaar. Dit jaar werd het toernooi gehouden op het Linde College in Wolvega. Met 36 teams van 18 scholen uit Oost- en Weststellingwerf was het […]

  • Beste (dorps)bewoners, Graag willen wij ons even voorstellen; Wij zijn een groepje gedreven vrijwilligers die zich bezighouden met de bescherming van o.a. de steenuil in Friesland. Sinds november 2023 is de Steenuilenwerkgroep Friesland nieuwe energie ingeblazen door ons. Onder de paraplu van stichting Steenuilenwerkgroep Drenthe en als lid van de broedzorgcommissie van de BFVW gaan […]