Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Oldeholtpade – De grote Avondwandelvierdaagse in Wolvega gaat dit jaar vanwege de coronacrisis niet door. In Oldeholtpade is een alternatief bedacht.

Twaalf kinderen van groep 6 van de openbare basisschool De Striepe in Oldeholtpade  gaan onder leiding van enkele ouders vier avonden lopen. Dit is geen actie van de school, maar een initiatief van één van de kinderen. Ze lopen gemiddeld 5 km per avond. Op dinsdagavond was de start vanaf voormalig café Wever. Dit alles binnen de RIVM regels.

(Foto: Lenus van der Broek)

Meer nieuws

  • Voorafgaand aan het jaarlijkse clubkampioenschap van Tafeltennisvereniging Griffioen in het sportcentrum Nije Steense in Wolvega werd Henk Raggers maandagvond benoemd tot erelid van de vereniging en ontving uit handen van de voorzitter een presentje en een bos bloemen van de gemeente.

  • Het was in de tachtiger jaren dat Ria Lantinga benaderd werd door de toenmalige plaatselijke coördinator van het Longfonds, Ria Maatman, om voor het Longfonds wat toen nog Astmafonds heette te gaan collecteren.

  • ‘Riekdom maekt de soep niet lekkerder’, de ni’je verhaelebundel van Freddie de Vries (1959) uut Hooltpae, wodde zaoterdagaovend 13 april prissenteerd in kefé De Rustende Jaeger in Hooltpae. De aachterzael van et kefé zat mooi vol met dik 60 man dat geneut van de verhaelen van Freddie en de lieties van De Klabienders. De kefébaozin […]