Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Oldeholtpade – In de Stephanuskerk in Oldeholtpade zijn tijdens Tsjerkepaad schilderijen te zien van Lipkje Visser uit Mildam.

De kerk is om de veertien dagen, 17 en 31 augustus en op 14 september van 13.30 tot 17.00 uur geopend voor het publiek,.

Kunstenares Lipkje Visser is zelf aanwezig in de augustusmaand. Sinds 1980 is zij actief met het schilderen van landschappen, mensen en dieren. Gods liefdevolle mysterie als onderdeel van de schepping speelt daarbij een belangrijke rol. In de kerk staat ook een kabinetorgel als pronkstuk van de kerkelijke gemeente.

(Foto: Lenus van der Broek)

Meer nieuws

  • Voorafgaand aan het jaarlijkse clubkampioenschap van Tafeltennisvereniging Griffioen in het sportcentrum Nije Steense in Wolvega werd Henk Raggers maandagvond benoemd tot erelid van de vereniging en ontving uit handen van de voorzitter een presentje en een bos bloemen van de gemeente.

  • Het was in de tachtiger jaren dat Ria Lantinga benaderd werd door de toenmalige plaatselijke coördinator van het Longfonds, Ria Maatman, om voor het Longfonds wat toen nog Astmafonds heette te gaan collecteren.

  • ‘Riekdom maekt de soep niet lekkerder’, de ni’je verhaelebundel van Freddie de Vries (1959) uut Hooltpae, wodde zaoterdagaovend 13 april prissenteerd in kefé De Rustende Jaeger in Hooltpae. De aachterzael van et kefé zat mooi vol met dik 60 man dat geneut van de verhaelen van Freddie en de lieties van De Klabienders. De kefébaozin […]