Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Oldeholtpade – In de Stephanuskerk in Oldeholtpade zijn tijdens Tsjerkepaad schilderijen te zien van Lipkje Visser uit Mildam.

De kerk is om de veertien dagen, 17 en 31 augustus en op 14 september van 13.30 tot 17.00 uur geopend voor het publiek,.

Kunstenares Lipkje Visser is zelf aanwezig in de augustusmaand. Sinds 1980 is zij actief met het schilderen van landschappen, mensen en dieren. Gods liefdevolle mysterie als onderdeel van de schepping speelt daarbij een belangrijke rol. In de kerk staat ook een kabinetorgel als pronkstuk van de kerkelijke gemeente.

(Foto: Lenus van der Broek)

Meer nieuws

  • Meld je aan voor de gratis webinar energiezuinig & comfortabel wonen Wil je je energierekening verlagen? Maar niet in de kou zitten? Of wil je je huis klaar maken voor een warmtepomp? Doe dan mee aan het gratis webinar Energiezuinig & comfortabel wonen op maandag 29 februari (19.30 uur). Tijdens het webinar vertelt een energieadviseur […]

  • Na veel oefenpartijen, schaaklessen en vooral veel schaakplezier stond zaterdag 3 februari het Remco Heite Schoolschaaktoernooi op het programma.  Na een spannende laatste ronde werd OBS De Striepe uit Oldeholtpade winnaar. Dit jaar werd het toernooi gehouden op het Linde College in Wolvega. Met 36 teams van 18 scholen uit Oost- en Weststellingwerf was het […]

  • Beste (dorps)bewoners, Graag willen wij ons even voorstellen; Wij zijn een groepje gedreven vrijwilligers die zich bezighouden met de bescherming van o.a. de steenuil in Friesland. Sinds november 2023 is de Steenuilenwerkgroep Friesland nieuwe energie ingeblazen door ons. Onder de paraplu van stichting Steenuilenwerkgroep Drenthe en als lid van de broedzorgcommissie van de BFVW gaan […]