Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Oldeholtpade – Deze week is de week van Eetbaar Fryslân. Deze staat volledig in het teken van Friese producten.

Op meer dan vijftig locaties door de gehele provincie is het mogelijk om het Friese product te maken en te proeven. Fruithof De Struikrover in Oldeholtpade (achter OBS De Striepe) houdt in De Streekweek op zaterdag 22 en woensdag 26 juni een Open Tuin. Op vrijdagmiddag waren er ook al een paar fruitplukkers.

(Foto: Lenus van der Broek)

Meer nieuws

  • Voorafgaand aan het jaarlijkse clubkampioenschap van Tafeltennisvereniging Griffioen in het sportcentrum Nije Steense in Wolvega werd Henk Raggers maandagvond benoemd tot erelid van de vereniging en ontving uit handen van de voorzitter een presentje en een bos bloemen van de gemeente.

  • Het was in de tachtiger jaren dat Ria Lantinga benaderd werd door de toenmalige plaatselijke coördinator van het Longfonds, Ria Maatman, om voor het Longfonds wat toen nog Astmafonds heette te gaan collecteren.

  • ‘Riekdom maekt de soep niet lekkerder’, de ni’je verhaelebundel van Freddie de Vries (1959) uut Hooltpae, wodde zaoterdagaovend 13 april prissenteerd in kefé De Rustende Jaeger in Hooltpae. De aachterzael van et kefé zat mooi vol met dik 60 man dat geneut van de verhaelen van Freddie en de lieties van De Klabienders. De kefébaozin […]