Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Dinsdagavond 14 Mei 2019 organiseert Zuider-Zon in combinatie met de jaarvergadering een informatieavond over isolatie. Belangstellenden kunnen dinsdagavond om 20.00 uur terecht in De Duker te Noordwolde voor de informatieavond. De zaal is open vanaf 19.45. De entree is gratis.

Wanneer we van het gas af gaan en je wilt energie besparen en het comfortgevoel in huis behaaglijk houden, dan is één van de eerste dingen die er moet gebeuren het isoleren van de woning. Dit is de meest rendabele investering om op energieverbruik te bezuinigen. Zuider-Zon heeft hiervoor de Heer Schuil uitgenodigd om hierover voorlichting te geven. De Heer Schuil is expert in woningisolatie.

Zuider-Zon zet zich belangeloos en op vrijwillige basis in voor een duurzame samenleving. Met duurzaam wordt dan bedoeld dat we met initiatieven komen die lang mee gaan en goed zijn voor ons als bewoners, voor onze samenleving en voor het milieu.

 

Meer nieuws

  • Meld je aan voor de gratis webinar energiezuinig & comfortabel wonen Wil je je energierekening verlagen? Maar niet in de kou zitten? Of wil je je huis klaar maken voor een warmtepomp? Doe dan mee aan het gratis webinar Energiezuinig & comfortabel wonen op maandag 29 februari (19.30 uur). Tijdens het webinar vertelt een energieadviseur […]

  • Na veel oefenpartijen, schaaklessen en vooral veel schaakplezier stond zaterdag 3 februari het Remco Heite Schoolschaaktoernooi op het programma.  Na een spannende laatste ronde werd OBS De Striepe uit Oldeholtpade winnaar. Dit jaar werd het toernooi gehouden op het Linde College in Wolvega. Met 36 teams van 18 scholen uit Oost- en Weststellingwerf was het […]

  • Beste (dorps)bewoners, Graag willen wij ons even voorstellen; Wij zijn een groepje gedreven vrijwilligers die zich bezighouden met de bescherming van o.a. de steenuil in Friesland. Sinds november 2023 is de Steenuilenwerkgroep Friesland nieuwe energie ingeblazen door ons. Onder de paraplu van stichting Steenuilenwerkgroep Drenthe en als lid van de broedzorgcommissie van de BFVW gaan […]