Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Dinsdagavond 14 Mei 2019 organiseert Zuider-Zon in combinatie met de jaarvergadering een informatieavond over isolatie. Belangstellenden kunnen dinsdagavond om 20.00 uur terecht in De Duker te Noordwolde voor de informatieavond. De zaal is open vanaf 19.45. De entree is gratis.

Wanneer we van het gas af gaan en je wilt energie besparen en het comfortgevoel in huis behaaglijk houden, dan is één van de eerste dingen die er moet gebeuren het isoleren van de woning. Dit is de meest rendabele investering om op energieverbruik te bezuinigen. Zuider-Zon heeft hiervoor de Heer Schuil uitgenodigd om hierover voorlichting te geven. De Heer Schuil is expert in woningisolatie.

Zuider-Zon zet zich belangeloos en op vrijwillige basis in voor een duurzame samenleving. Met duurzaam wordt dan bedoeld dat we met initiatieven komen die lang mee gaan en goed zijn voor ons als bewoners, voor onze samenleving en voor het milieu.

 

Meer nieuws

  • Voorafgaand aan het jaarlijkse clubkampioenschap van Tafeltennisvereniging Griffioen in het sportcentrum Nije Steense in Wolvega werd Henk Raggers maandagvond benoemd tot erelid van de vereniging en ontving uit handen van de voorzitter een presentje en een bos bloemen van de gemeente.

  • Het was in de tachtiger jaren dat Ria Lantinga benaderd werd door de toenmalige plaatselijke coördinator van het Longfonds, Ria Maatman, om voor het Longfonds wat toen nog Astmafonds heette te gaan collecteren.

  • ‘Riekdom maekt de soep niet lekkerder’, de ni’je verhaelebundel van Freddie de Vries (1959) uut Hooltpae, wodde zaoterdagaovend 13 april prissenteerd in kefé De Rustende Jaeger in Hooltpae. De aachterzael van et kefé zat mooi vol met dik 60 man dat geneut van de verhaelen van Freddie en de lieties van De Klabienders. De kefébaozin […]