Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

We zien langzaam maar zeker steeds meer mooi verlichte huizen en tuinen in het dorp. Afgelopen zondag hebben we nog extra verlichting aangebracht op donkere stukken langs de Hoofdweg.
December is altijd een donkere maand, maar dit jaar nog iets donkerder dan normaal. Een mooi gezicht om savonds door Olpae te gaan. Wat goed  dat er zoveel dorpsgenoten meedoen. Iedereen kan nu wel een beetje licht in deze tijd gebruiken.
Namens de organisatie, bedankt!
Voor en door het dorp.

Meer nieuws

  • Voorafgaand aan het jaarlijkse clubkampioenschap van Tafeltennisvereniging Griffioen in het sportcentrum Nije Steense in Wolvega werd Henk Raggers maandagvond benoemd tot erelid van de vereniging en ontving uit handen van de voorzitter een presentje en een bos bloemen van de gemeente.

  • Het was in de tachtiger jaren dat Ria Lantinga benaderd werd door de toenmalige plaatselijke coördinator van het Longfonds, Ria Maatman, om voor het Longfonds wat toen nog Astmafonds heette te gaan collecteren.

  • ‘Riekdom maekt de soep niet lekkerder’, de ni’je verhaelebundel van Freddie de Vries (1959) uut Hooltpae, wodde zaoterdagaovend 13 april prissenteerd in kefé De Rustende Jaeger in Hooltpae. De aachterzael van et kefé zat mooi vol met dik 60 man dat geneut van de verhaelen van Freddie en de lieties van De Klabienders. De kefébaozin […]