Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

We zien langzaam maar zeker steeds meer mooi verlichte huizen en tuinen in het dorp. Afgelopen zondag hebben we nog extra verlichting aangebracht op donkere stukken langs de Hoofdweg.
December is altijd een donkere maand, maar dit jaar nog iets donkerder dan normaal. Een mooi gezicht om savonds door Olpae te gaan. Wat goed  dat er zoveel dorpsgenoten meedoen. Iedereen kan nu wel een beetje licht in deze tijd gebruiken.
Namens de organisatie, bedankt!
Voor en door het dorp.

Meer nieuws

  • Meld je aan voor de gratis webinar energiezuinig & comfortabel wonen Wil je je energierekening verlagen? Maar niet in de kou zitten? Of wil je je huis klaar maken voor een warmtepomp? Doe dan mee aan het gratis webinar Energiezuinig & comfortabel wonen op maandag 29 februari (19.30 uur). Tijdens het webinar vertelt een energieadviseur […]

  • Na veel oefenpartijen, schaaklessen en vooral veel schaakplezier stond zaterdag 3 februari het Remco Heite Schoolschaaktoernooi op het programma.  Na een spannende laatste ronde werd OBS De Striepe uit Oldeholtpade winnaar. Dit jaar werd het toernooi gehouden op het Linde College in Wolvega. Met 36 teams van 18 scholen uit Oost- en Weststellingwerf was het […]

  • Beste (dorps)bewoners, Graag willen wij ons even voorstellen; Wij zijn een groepje gedreven vrijwilligers die zich bezighouden met de bescherming van o.a. de steenuil in Friesland. Sinds november 2023 is de Steenuilenwerkgroep Friesland nieuwe energie ingeblazen door ons. Onder de paraplu van stichting Steenuilenwerkgroep Drenthe en als lid van de broedzorgcommissie van de BFVW gaan […]