Categories: School

by webmaster

Share

Categories: School

Share

Ter Idzard – Voor de 60-plussers in de dorpen Ter Idzard, Oldeholtwolde en Oldeholtpade werd woensdag in het dorpshuis De Bult in Ter Idzard een gratis pannenkoeken dag georganiseerd.

Op deze dag hebben de leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van de openbare basisschool De Striepe in Oldeholtpade pannenkoeken gebakken en geserveerd  aan de ouderen. De beheerders van het dorpshuis hielpen de leerlingen daarbij een handje. Zij waren helemaal in stijl met een koksmuts op. De ouderen hebben deze actie zeer op prijs gesteld en gingen ook nog gezellig met elkaar babbelen.

(Foto: Lenus van der Broek)

Meer nieuws

  • Boeren, tuinders en ondernemers delen in de Dutch Food Week,  die loopt van 5 – 16 oktober, het enthousiasme, kennis en kunde over de basis van de voedselvoorziening.  Hoe komt het voedsel van het land bij ons op het bord? Boerin Agnieta Reuvekamp van Boerderij Reuvekamp ontving donderdagmorgen groep 6 van OBS de Striepe uit […]

  • Oldeholtpade – De buurtsportcoaches van het Buurtsportwerk Weststellingwerf zijn gestart met naschoolse sportactiviteiten voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar. De kinderen kunnen het komende half jaar gratis meedoen op zeven verschillende locaties in de gemeente.