Categories: School

by webmaster

Share

Categories: School

Share

Oldeholtpade – De buurtsportcoaches van het Buurtsportwerk Weststellingwerf zijn gestart met naschoolse sportactiviteiten voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar. De kinderen kunnen het komende half jaar gratis meedoen op zeven verschillende locaties in de gemeente. 

Elke maand vindt er één activiteit plaats in de sporthallen/gymzalen in Munnekeburen, Noordwolde, Oldeholtpade, de Blesse en Wolvega. De buurtsportcoaches van de gemeente en Sport Fryslân zorgen elke keer voor een verrassende sportactiviteit. Zo ook op donderdag in Oldeholtpade.

De starttijden van de activiteiten sluiten aan op de tijden van de scholen in de nabije omgeving. Iedereen kan meedoen, ook kinderen die helemaal niet sportief zijn. Kinderen die geen lid zijn van een sportvereniging kunnen op deze manier kennismaken met verschillenden sporten.

Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Via de basisscholen en kinderopvangorganisaties krijgen de kinderen meer informatie. Voor vragen kan men terecht bij Rosé Buskermolen: 06 12 92 01 84. Voor meer informatie kunnen mensen terecht op www.buurtsportweststellingwerf.nl of op facebook.com/BuurtsportWSW.

 

Meer nieuws

  • Boeren, tuinders en ondernemers delen in de Dutch Food Week,  die loopt van 5 – 16 oktober, het enthousiasme, kennis en kunde over de basis van de voedselvoorziening.  Hoe komt het voedsel van het land bij ons op het bord? Boerin Agnieta Reuvekamp van Boerderij Reuvekamp ontving donderdagmorgen groep 6 van OBS de Striepe uit […]

  • Ter Idzard – Voor de 60-plussers in de dorpen Ter Idzard, Oldeholtwolde en Oldeholtpade werd woensdag in het dorpshuis De Bult in Ter Idzard een gratis pannenkoeken dag georganiseerd.