De vereniging Plaatselijk Belang Oldeholtpade (PBO) is opgericht op 14 februari 1939. Het doel van Plaatselijk Belang Oldeholtpade is de belangen van het dorp te behartigen en te bewaken.

Het bestuur bestaat uit zes personen: Er is een voorzitter, een secretaris en een penningmeester en drie algemene bestuursleden. Elk bestuurslid neemt voor minimaal 5 jaar zitting in het bestuur.

  • Voorzitter: Wim Halsema
  • Secretaris: Monique van den Boogaard
  • Penningmeester: Henk Lugtenberg
  • Camping en evenemententerreinbeheerder: Femmie Raggers
  • Algemeen bestuurslid: Annemiek Hoekstra
  • Algemeen bestuurslid: Wouter Bergsma

Het bestuur is o.a. verantwoordelijk voor het beheer van de camping en het evenemententerrein van het dorp. Ook het jachtrecht wordt door Plaatselijk Belang Oldeholtpade beheerd. Onder de paraplu van Plaatselijk Belang zijn in het verleden diverse werkgroepen en commissies opgericht, zoals voor de Dorpskrant Holenpathe, de jeu de boules, verkeersmaatregelen, opknappen van de Driesprong Pasmalaan etc. Ook het beheer van deze website valt onder de verantwoordelijkheid van Plaatselijk Belang Oldeholtpade . Om de vijf jaar organiseert Plaatselijk Belang Oldeholtpade de 4 mei herdenking in het dorp, en jaarlijks verzorgen we de kranslegging bij het monument van Wilfred Berry. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PB Oldeholtpade heeft in 2021 een dorpsvisie opgesteld en onder de inwoners verspreid. De dorpsvisie is ook hier te downloaden.