Categories: Nieuws

by webmaster

Share

Categories: Nieuws

Share

Via de gemeente ontvingen we het bericht dat er onderhoud gepleegd gaat worden aan de riolering in de Hamersweg.

Op vrijdag 13 maart 2020 en op maandag 16 maart werkt de gemeente aan de riolering in Oldeholtpade. Deze werkzaamheden zijn aan de Hamersweg, tussen het Scheenebospad en de Hoofdweg. De Hamersweg sluiten we dan af voor al het verkeer. Woningen zijn dan ook minder goed bereikbaar.

Informatie voor inwoners

Voordat de aannemer begint, krijgen de bewoners van de Hamersweg een brief van de aannemer. Hierin staat alles over het onderhoud en over de bereikbaarheid van de woningen.

Waarom voeren wij dit onderhoud uit?

De gemeente Weststellingwerf heeft onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de rioleringen. Uit dit onderzoek bleek dat onderhoud aan de rioleringen nodig was. Met dit onderhoud zorgen we ervoor dat het riool goed blijft werken.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Wij brengen een “kunststofkous” aan in het bestaande riool. Hierdoor ontstaat een nieuwe rioolleiding in het bestaande riool. Met deze aanpak is het niet nodig om de straten open te breken en zorgen we voor minder overlast.

Meer nieuws

  • Meld je aan voor de gratis webinar energiezuinig & comfortabel wonen Wil je je energierekening verlagen? Maar niet in de kou zitten? Of wil je je huis klaar maken voor een warmtepomp? Doe dan mee aan het gratis webinar Energiezuinig & comfortabel wonen op maandag 29 februari (19.30 uur). Tijdens het webinar vertelt een energieadviseur […]

  • Na veel oefenpartijen, schaaklessen en vooral veel schaakplezier stond zaterdag 3 februari het Remco Heite Schoolschaaktoernooi op het programma.  Na een spannende laatste ronde werd OBS De Striepe uit Oldeholtpade winnaar. Dit jaar werd het toernooi gehouden op het Linde College in Wolvega. Met 36 teams van 18 scholen uit Oost- en Weststellingwerf was het […]

  • Beste (dorps)bewoners, Graag willen wij ons even voorstellen; Wij zijn een groepje gedreven vrijwilligers die zich bezighouden met de bescherming van o.a. de steenuil in Friesland. Sinds november 2023 is de Steenuilenwerkgroep Friesland nieuwe energie ingeblazen door ons. Onder de paraplu van stichting Steenuilenwerkgroep Drenthe en als lid van de broedzorgcommissie van de BFVW gaan […]