Categories: Kerk

by webmaster

Share

Categories: Kerk

Share

 
Harold Kooi en Ronald Knol treden zondag 20 oktober wederom op tijdens de zangdienst in de Stefanus Kerk te Oldeholtpade.
Al meerdere keren trad het muzikale duo op in de kerk als begeleiders van het Urker Mannenkoor. Zondagavond bespelen en begeleiden zij op piano ( Harold Kooi) en orgel (Ronald Knol). Ze spelen en improviseren medleys en begeleiden de samenzang op hun onnavolgbare wijze. Als u op tijd komt is er vast wel een plek te vinden waar u dit mee kunt maken. 2K (Kooi en Knol) nemen ook een eigen liedboek mee met 100 liederen waar u verzoeknummers uit kunt opgeven. Ze spelen dan , al improviserend, voor het vaderland weg.
 
Zondag 20 oktober a.s.
Zangdienst in de Stefanus Kerk te Oldeholtpade
Aanvang 19.30 uur
U bent van Harte welkom!

Meer nieuws