Categories: Redactioneel

by webmaster

Share

Categories: Redactioneel

Share

Sommige mensen hebben bijzondere hobby’s, waaronder Bram Witvliet. Hij heeft het plan opgevat om alle dorpen van Nederland te bezoeken – op de fiets !

Hij is in 2015 al gestart met dit project en inmiddels heeft hij alleen nog Drenthe op het programma staan in 2020. In 2015 al heeft hij alle 418 Friese plaatsjes (de meeste van alle provincies!) bezocht, waaronder natuurlijk Oldeholtpade. Lees zijn verslag op zijn website Bramfietst.nl

Meer nieuws

  • De slager zelf kan zijn tranen niet meer bedwingen als hij zijn verhaal, twintig jaar later, vertelt aan de Brits/Canadese onderzoeksjournalist Alan Edmonds.  Een verhaal over  ‘An unknown soldier and an unknown village in the northern part of Holland, called Friesland’ zo schrijft de journalist in juni 1967 in de krant Maclean’s. Het verhaal over Wilfred Robert George […]

  • Het jaar 2019 is alweer aanstaande. Tijd volgens de redactie voor een nieuw jasje voor de website Oldeholtpade.info 

  • De straat van de maand is deze keer de Hofsteestraat, vernoemd naar ds. H. Hofstee.