Categories: Evenementen

by webmaster

Share

Categories: Evenementen

Share

Inmiddels is een terugkerend evenement aan de agenda van oldeholtpade toegevoegd: de Landfair. Een sfeervolle fair georganiseerd met ca. 35 standhouders op 1e Pinksterdag. Je vindt er producten als brocante, bloemen, zeep, thee, gelooide vachten, dierenbenodigheden, tuinhaarden, eigen gemaakte advokaat, serviesgoed, kaas,sieraden, keramiek etc. Er is een terras voor een bakje koffie met gebak. En elk jaar zijn er speciale acts, speciale activiteiten voor kinderen en muzikale omlijsting.
Locatie Scheenebos 8

Meer nieuws

  • Zaterdag 9 november organiseert de VVV in Café De Rustende Jager wederom de Rocknight Oldeholtpade met dit jaar de band De Wethouders.  Aanvang : 21.30 uur Minimum leeftijd : 18+ Entree kassa : € 10,- vol=vol De voorverkoop is op 1 november 2019 in Café de Rustende Jager van 19.45-20.15 uur. Leden van de VVV […]

  • 2 februari Start Olpae kwist 16 februari 20.00 uur Prijsuitreiking in De Rustende Jager

  • Oldeholtpade – Ruim 50 inwoners in Oldeholtpade doen mee met de Garage Sale op zaterdag  14 april van 10.00 tot 15.00 uur.