Categories: Cultuur

by webmaster

Share

Categories: Cultuur

Share

Oldeholtpade – ‘Geluk ‘, wie wil dat nou niet. Maar wat is eigenlijk geluk? Geluk is dat je nog een kaartje kunt bemachtigen van de nieuwe voorstelling van The Flying Stars. Op vrijdagavond was de try-out in café de Rustende Jager in Oldeholtpade. Voor die avond waren de vrijwilligers van de woonzorgcentra WilgenStede en BerkenStede van Meriant in Wolvega uitgenodigd.

Er zijn ruim dertig sketches, zang en muziek in de Stellingwerfse streektaal en met opnieuw veel verrassingen.

De voorstelling op zaterdagavond 3 november is uitverkocht. Voor de voorstellingen op vrijdagavond 9 november in Zalencentrum Klijnstra in Wolvega en op zaterdagavond 10 november eveneens in Zalencentrum Klijnstra zijn nog kaarten verkrijgbaar. Via de website www.flyingstars.nl zijn de plaatsbewijzen te bestellen. Kosten zijn 10 euro per stuk.

(Foto: Lenus van der Broek)

Meer nieuws

  • Hooltpae – Smoek, gezellig en kwalitatief een goed meziekfestival, dat was waor de dielnemers en bezukers op weerommekieken kunnen angaonde et Stellingwarfs Meziekfestival. Dat wodde zaoterdagaovend veur de veertiende keer holen, en veur de twiede keer was dat in de Rustende Jaeger van Hooltpae. Zat die zael veurig jaor liekewel stampvol bezukers, dat was spietig […]

  • Het nieuwe seizoen van The Flying Stars staat voor de deur. Vrijdagavond was de première van de voorstelling ‘Harrewarderi’je’ in café/restaurant De Rustende Jager in Oldeholtpade. In een uitverkochte zaal genoten de bezoekers van de Stellingwerfse cabaretgroep uit Oldeholtpade.

  • Hooltpae – ’Ok et beste peerd stroffelt wel es’. Dat is de titel van et boek mit verhaelen van Freddie de Vries dat oflopen zaoterdag verscheen. Veurdat et liekewel an de eupening van de aovend toe was, zorgde de schriever uut Hooltpae veur een opmarkelike verrassing. De Vries bliekt niet alliend een goed schriever te […]