Categories: Autocross

by webmaster

Share

Categories: Autocross

Share

Oldeholtpade – De tweeënveertigste autocross op het terrein achter de kerk in Oldeholtpade ging zondagmiddag om 12.00 uur van start.

Aan deze wedstrijden hadden zich ruim 100 deelnemers opgegeven. Al jaren organiseert de VVV Oldeholtpade samen met de officiële Drentse Autocrossvereniging (DAC) deze jaarlijkse cross. Op eind van de middag worden de prijzen uitgereikt.

DAC is een door de KNAF erkende autocrossvereniging. De club is onder meer bekend van de autocross in Eesveen, Luinjeberd, Zuidwolde en Ossenzijl.

Voorafgaand aan de wedstrijden was er een briefing van de officials met alle coureurs.

Naast de diverse bekende klassen wordt ook de Regio Cup georganiseerd. Iedereen die in een straal van 15 kilometer rondom Oldeholtpade woont, mag meedoen aan de Regio Cup. De uitslagen worden vermeld op de website: www.drentseautocrossclub.nl.

Meer nieuws