Categories: Uncategorised

by webmaster

Share

Categories: Uncategorised

Share

Deze website is gemaakt en wordt beheerd door een werkgroep onder auspiciën van Plaatselijk Belang Oldeholtpade. De werkgroep beheert ook de Facebook pagina van Oldeholtpade. In de werkgroep zitten: 

  • Dineke Fischer
  • Coby Brand
  • Jan Wever
  • Leny Salverda
  • Arjen Schultinga
 Wilt u een bericht sturen naar de werkgroep ? gebruik daarvoor redactie@oldeholtpade.info 
 

Meer nieuws

  • Deze website verzamelt en verwerkt gegevens die in het kader van uw privacy van belang kunnen zijn. In sommige gevallen gaat het daarbij om persoonsgegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze privacyverklaring informeren wij u daarover.  Cookies Deze website maakt gebruik van cookies waarmee het bezoekersgedrag wordt geanalyseerd. Cookies zijn kleine bestandjes die op […]

  • Core Typography Heading Text h1. Heading Secondary text h2. Heading Secondary text h3. Heading Secondary text h4. Heading Secondary text h5. Heading Secondary text h6. Heading Secondary text TIPS: Create lighter, secondary text in any heading with a generic <small> tag or the .small class. Example body text This is a lead paragraph. Make a […]

  • Each JA Joomla Template has its own matching Offline page. Below is the screenshot of Offline page style.